Onze werkzaamheden en werkwijze

Nieuwbouw van woningen en kantoren

Jaaltink & Sessink is de partner voor het bouwen van uw nieuwe woning of kantoorpand.

Het bouwen van een huis is iets persoonlijks en daarom is het belangrijk dat uw woning voldoet aan uw wensen en eisen, zodat u er aangenaam en comfortabel kunt wonen.

Na ons eerste vrijblijvende contact, bij u thuis of in onze showroom, wordt een eerste opzet gemaakt voor de werkzaamheden. Hierna volgen de eerste schetstekeningen en de offertes. Ook als u dan nog graag aanpassingen wil maken, is dat geen probleem.

Zodra u tevreden bent met de aangeboden offerte en alle voorbereiding (bouwvergunningen, onderzoeken, technische berekeningen) zijn rond, zal in overleg met u een startdatum bepaald worden.

Ook de bouw van uw bedrijfs- of kantoorpand is in goede handen bij Jaaltink & Sessink. Wij weten als geen ander dat uw pand uw visitekaartje is. U wilt dat uw klant een goede en professionele indruk krijgt van uw bedrijf en daarnaast wilt u ook een prettige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers. Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink streeft naar een snelle, professionele, duurzame en kwalitatief hoogwaardige bouw voor uw bedrijf.

Verbouw van woningen en kantoren

U kent het wel: U woont prima, maar door gezinsuitbreiding of om andere redenen wilt u meer ruimte of u wilt uw huis meer naar uw zin maken. Of u nu een dakkapel, een serre of een uitbouw wilt realiseren of uw kozijnen of deuren wilt vervangen, bouwbedrijf Jaaltink & Sessink is van alle markten thuis.

Ook de verbouwing van uw badkamer, keuken of woonkamer kunt u aan onze deskundige en vakkundige medewerkers overlaten. Ook de complete inrichting doet bouwbedrijf Jaaltink & Sessink samen met een aantal geselecteerde partners en leveranciers.

Uw bedrijf is een bloeiend, groeiend en dynamisch bedrijf en soms vraagt dat om veranderingen aan uw bedrijfspand. Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink staat klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ziet u op tegen de overlast? Ons streven is dat u tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk overlast ervaart.

Renovatie van oudere woningen of monumentale gebouwen

Is uw oude of monumentale woning toe aan renovatie?

Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink heeft ruime ervaring in het renoveren van oude en monumentalen panden, waarbij de oude stijl gehandhaafd blijft, maar waarbij zeker ook gelet wordt op de hedendaagse duurzaamheid en bouwkwaliteit. 

Wij staan voor maatwerk, hetgeen van groot belang is bij de renovatie van monumentale en oudere gebouwen. Hoewel alles tot in de puntjes op papier staat, zijn we in staat om tijdens de verbouwing snel te reageren op situaties die veranderen of ontstaan.

Persoonlijke begeleiding en goed contact met u als opdrachtgever, zowel overdag als 's avonds, zijn voor ons van groot belang.

Timmerwerkzaamheden, bouwwerkzaamheden en overkappingen

Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink heeft ruime ervaring in alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Voor veranda's en overkappingen, dakkappellen, aan- en uitbouwen, metsel-, stuc- en tegel- en timmerwerkzaamheden, installatietechniek, interieurinrichting, enz. kunt u bij ons terecht. Samen met onze vaste onderaannemers nemen we al uw zorgen uit handen.


Wij zijn aangesloten bijJaaltink en Sessink
Arendsenweg 5
7021PC Zelhem
0314-622061
info@jaaltink-sessink.nl
Met Jaaltink & Sessink kan je rekenen op
Juiste diploma's en verzekeringen Duidelijke afspraken Aantoonbare ervaring Eerlijke prijzen Goede kwaliteit Achterhoekse mentaliteit