We laten u graag meegenieten

We laten u graag meegenieten met onze prachtige projecten. Op deze pagina vertellen we u meer over de werkzaamheden waarmee we op dit moment bezig zijn en laten we u zien wat we zoals hebben gedaan in de afgelopen periode.

Landelijke schuur
Jaaltink & sessink bouwt prachtige landelijke schuren, zoals deze mooie schuur met overkapping met traditioneel gebintwerk en sporen kap.

Lees verder...

Nieuwe bedrijfshal
Voor dit bedrijf bouwt Jaaltink & Sessink een nieuwe bedrijfshal. Jaaltink & Sessink zorgt voor het complete traject. Niet alleen hebben we het bedrijfspand compleet zelf ontworpen en getekend, ook zorgden we voor alle benodigde vergunningen, tekenwerk, berekeningen, etc. Hierdoor heeft de opdrachtgever er geen omkijken meer naar.

Lees verder...

Prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning
Sinds een tijdje werkt bouwbedrijf Jaaltink & Sessink aan deze prachtige nieuwbouwwoning.

Lees verder...

Nieuwe berging en bedrijfsruimte
In het mooie Eefde mocht bouwbedrijf Jaaltink & Sessink onlangs een prachtige aanbouw realiseren voor een woning en daarbij ook nog eens berging en bedrijfsruimte achter de woning realiseren. Deze werd compleet van CapeCod hout gemaakt.

Lees verder...

Vervangen van kap bij woning en schuur
In het buitengebied van Halle heeft bouwbedrijf Jaaltink & Sessink onlangs de complete kap van een woning en naastgelegen schuur vervangen, uiteraard compleet in oude stijl, waarbij de schuur is uitgevoerd met vakwerk gebinten.

Lees verder...

Verbouwing woonboerderij in Halle
In het buitengebied van Halle heeft bouwbedrijf Jaaltink en Sessink onlangs een prachtige woonboerderij compleet verbouwd en opgeknapt. De woonboerderij staat in een prachtige, landelijke omgeving, waar veel grond terug gegeven is aan de natuur.

Lees verder...

Nieuwbouw buitengebied Drempt
In het buitengebied van Drempt en Hummelo realiseerde bouwbedrijf Jaaltink & Sessink een prachtige nieuwe woning, direct naast een monumentaal pand. Er is veel zorg gestoken in het uiterlijk van de woning, zodat deze perfect past in de omgeving.

Lees verder...

Verbouwing woonboerderij in Zutphen
Op een prachtige plek in het buitengebied tussen Vierakker en Zutphen staat een fantastisch mooie woonboerderij. Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink verbouwde korte tijd geleden de complete woonboerderij. De woonboerderij werd compleet in oude glorie herstelt, maar wel met de nieuwste bouw- en isolatietechnieken.

Lees verder...

Grote verbouwing woonhuis Zelhem
Onlangs voltooiden we een grote verbouwing aan een woning aan de rand van Zelhem. De prachtig gelegen woning vroeg om de nodige onderhoud en dit werd door Jaaltink en Sessink gerealiseerd.

Lees verder...

Nieuwbouw Reiger Racing Suspension Hengelo
Geheel in overleg met de opdrachtgevers heeft bouwbedrijf Jaaltink & Sessink het nieuwe bedrijfspand van Reiger Racing Suspension in Hengelo (Gld) ontworpen, getekend en uitgevoerd, zowel de buitenzijde als de binnenzijde.

Lees verder...

Aanbouw woning in Doetinchem
Onlangs realiseerde bouwbedrijf Jaaltink & Sessink een prachtige aanbouw bij een woning in één van de wijken van Doetinchem. De aanbouw is snel, vakkundig en geheel in stijl met de rest van de bestaande woning gebouwd.

Lees verder...

Nieuwbouw Wehlseweg Loil
In Wehl heeft bouwbedrijf Jaaltink & Sessink een prachtige woning gerealiseerd. De woning heeft een prachtige nostalgische stijl, maar heeft tal van moderne elementen en technieken.

Lees verder...

Veranda's en overkappingen in de regio
Op verschillende plaatsen in de regio realiseerde bouwbedrijf Jaaltink & Sessink eiken veranda's en overkappingen.

Lees verder...

Vrijstaande woning buitengebied Zelhem
Op een prachtige plek aan de Oude Terborgseweg in het buitengebied tussen Zelhem en Doetinchem realiseerde bouwbedrijf Jaaltink & Sessink een prachtige, vrijstaande woning.

Lees verder...

Uitbouw bij woning in Zelhem
Bij een woning aan de Kolstee in Zelhem heeft bouwbedrijf Jaaltink en Sessink onlangs een uitbouw gerealiseerd.

Lees verder...

Nieuwbouw garage en aanbouw in Vierakker
In de kleine plaats Vierakker bij Vorden bouwt Jaaltink en Sessink een garage/aanbouw. Belangrijk bij deze uitbreiding was dat het geheel in de stijl wordt gebouwd van de naastgelegen woning. Het resultaat is prachtig en verbluffend.

Lees verder...

Notariswoning Oude Loorweg in Zelhem
Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink bouwt in alle stijlen en voor iedere woonwens. Een van onze vele specialisaties is het bouwen van prachtige, zogenaamde notariswoningen. Deze prachtige panden verrijzen op verschillende plaatsen in de Achterhoek.

Lees verder...

Renovatie boerderij aan de Horst in Vorden
Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink heeft aan de Horst in Vorden een prachtige boerderij compleet gerenoveerd. De oude stijl van de boerderij is volledig bewaard gebleven, maar we hebben wel gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en technieken.

Lees verder...

Nieuwbouw Hofstraat Hengelo
Aan de Hofstraat in Hengelo realiseerde bouwbedrijf Jaaltink & Sessink een prachtige vrijstaande woning.

Lees verder...

Bedrijfspand bouwbedrijf Jaaltink & Sessink v.o.f.
Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink v.o.f. groeide zo hard dat enige tijd gelegen gezocht moest worden naar een nieuw pand. Op industrieterrein De Vinkenkamp in Zelhem werd een prachtige locatie gevonden aan de Arendsenweg.

Lees verder...

Bedrijfspand in Velswijk
In Velswijk bij Zelhem heeft bouwbedrijf Jaaltink & Sessink enige tijd geleden een nieuwe schuur en garage gebouwd. In deze schuur is tevens een kantoor gevestigd. De schuur past prima bij de naastgelegen woning en is gebouwd met duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Lees verder...

Nieuwbouw woning Wittebrink
In buurtschap Wittebrink bij Zelhem heeft bouwbedrijf Jaaltink en Sessink de nieuwbouw gerealiseerd bij een boerenbedrijf. De prachtige boerderij past prima in het Achterhoekse landschap.

Lees verder...

Nieuwbouw dubbele woning Dunsburg
In de buurt Dunsborg tussen Zelhem en Hengelo heeft bouwbedrijf Jaaltink & Sessink enige tijd geleden een prachtige dubbele woning gerealiseerd, geheel in de stijl met de omgeving.

Lees verder...

iBeat Recording Studio in Zelhem
Bouwbedrijf Jaaltink & Sessink was enige tijd geleden partner in de bouw van de iBeat Recording Studio in Zelhem. De studio is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw en een deel van het pand werd in korte tijd omgebouwd tot complete opnamestudio, een fraai stukje maatwerk, waarbij aan zeer specifieke bouweisten voldaan moest worden.

Lees verder...


Wij zijn aangesloten bijJaaltink en Sessink v.o.f.
Arendsenweg 5
7021PC Zelhem
0314-622061
info@jaaltink-sessink.nl
Met Jaaltink & Sessink kan je rekenen op
Juiste diploma's en verzekeringen Duidelijke afspraken Aantoonbare ervaring Eerlijke prijzen Goede kwaliteit Achterhoekse mentaliteit